Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Les Medalles d’Honor de Barcelona que cada any atorga l’Ajuntament a proposta dels districtes, una vegada més han reconegut diverses entitats i persones d’Església. En l’edició d’aquest any, el districte de Gràcia ha distingit l’Escola Vedruna i el de Ciutat Vella l’escolapi Enric Canet, impulsor del Casal d’Infants del Raval.

També s’ha distingit en l’àmbit de Ciutat el polític i escriptor José Antonio González Casanova “pel seu compromís polític i la seva prominent tasca a favor del pensament d’esquerres coma docent, assessor, escriptor i periodista”. González Casanova, vinculat a la revista El Ciervo, és un dels impulsor del diàleg entre l’esquerra i el cristianisme.

La Medalla d’Honor de Barcelona és un guardó municipal que va ser creat l’any 1997 per tal de commemorar el centenari de les annexions a la ciutat de Barcelona dels diferents pobles i viles del Pla. Reconeixen la consciència ciutadana, la convivència i les virtuts i els valors cívics a aquelles persones i entitats que ho fan des de la seva laboral professional o associativa, ja sigui en l’àmbit de la participació, el voluntariat, l’associacionisme, l’esport i la cultura.

Aquí podeu veure la llista completa aprovada pel Plenari de l’Ajuntament de Barcelona.