Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) L’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, ha renovat alguns dels càrrecs més rellevants de la cúria diocesana. La nova estructura compta amb capellans del bisbat més joves que l’equip actual.

El canvi més significatiu és el del vicari general i moderador de la cúria. Ignasi Navarri, que havia estat secretari particular i rector del seminari, substitueix a Joan Pujol, que ara serà arxiprest de La Noguera. També canvia el secretari particular de l’arquebisbe. David Codina, assumirà aquesta funció i la canceller del bisbat. Codina és un capellà de 30 anys que acaba de finalitzar estudis de Dret Canònic a Roma. El nou vicari episcopal per Acció Social serà Antoni Elvira i junt amb Josep M. Mauri - representant personal del Copríncep episcopal i vicari general i ecònom diocesà- són les quatre persones que formen el renovat Consell Episcopal, màxim òrgan assessor en el govern de la diòcesi.

D’altra banda, per primera vegada un laic,  Carles Martín, ha estat nomenat Delegat diocesà per als assumptes econòmics. El fins ara secretari particular de l’arquebisbe, Cinto Busquet, s’encarregarà principalment de l’Escola diocesana de Formació permanent i col·laborarà amb les parròquies de Puigcerdà.

Aquí podeu consultar la llista de nous nomenaments.