Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) L’arquebisbat de Barcelona és el primer de Catalunya en tenir la web adaptada per a la consulta a través de dispositius mòbils. L’accés a www.arqbcn.org a través de telèfons mòbils o altres dispositius de petita pantalla es presenta amb un menú simplificat i més àgil amb els continguts principals.

Una nota de l’arquebisbat explica que aquest nou servei respon als objectius del Pla Pastoral sobre l’ús evangelitzador de les noves tecnologies i que “la idea de poder consultar el web de l’Arquebisbat a través de mòbil parteix de la necessitat de fer present la seva actualitat i els seus continguts pastorals a un conjunt cada cop més ampli de la ciutadania que accedeix a Internet en itinerància, a través del seu telèfon mòbil”.

Aquí podeu veure l’enllaç a altres serveis de l’arquebisbat de Barcelona a les xarxes socials, entre ells el Twitter del cardenal Lluís Martínez Sistach, @sistachcardenal, l’únic bisbe català amb perfil institucional al Twitter.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.