Vés al contingut
Catalunya Religió

(El Punt Avui) Aquest dissabte és un dia molt especial per al pare Bernabé Dalmau, perquè fa 50 anys que va fer-se monjo del monestir benedictí de Montserrat, aniversari que ha celebrat en la missa conventual. En una entrevista a El Punt Avui fa un breu balanç i explica que “a Montserrat, -i seguint allò que Pau VI va dir a l'abat Cassià Just: “Acolliu tothom”- intentem ser un lloc on tothom es pugui trobar bé. Potser perquè Montserrat intenta sempre estar al lloc que li demanen les circumstàncies i la història, tenim un cert prestigi moral: si l'abat de Montserrat dóna un cop de puny, Catalunya l'escolta”.

Podeu llegir aquí l’entrevista a El Punt Avui i recuperar aquí el seu testimoni sobre la vida monàstica. La seva experiència personal també la va recollir el 2009 en el llibre Al capvespre d'examinaran en l'amor.

També podeu recuperar els articles que va publicar a CatalunyaReligió.cat sobre el document Arrels Cristianes de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.