Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Carla Herrero/CR) Aquest dimarts al vespre al claustre de la catedral de Girona es fa una vetlla per recordar l'acollida dels 6200 joves que van passar per Girona tot just fa un any en el marc de la Jonrada Mundial de la Joventut. 

Jordi Callejón, delegat de joventut del bisbat de Girona, explica que "l'acollida de l'any passat va ser una onada d'aire fresc que ens ha permès fer moltes activitats que sense la JMJ no hagués estat possible". 

Arran d'aquesta acollida s'ha celebrat la jornada de la família, s'han creat grups de joves i fins i tot durant l'hivern es va fer un viatge a Itàlia per visitar la diòcesi de Cesena. Amb les diòcesis italianes és amb qui més s'ha mantingut el contacte, tot i així, "el passat dia 11 vem enviar a totes les diòcesis que van participar en aquest acolliment un recordatori", comenta el delegat de Joventut.

A més afegeix que "D'aquesta oportunitat hem sabut treure rendiment per millorar la nostra diòcesi i ho seguim fent".

A la vetlla, que serà a les 21h, hi ha convidats els 500 voluntaris, les famílies d'acollida i les persones de la diòcesi. A continuació recordaran l'acollida amb un sopar a peu dret.