Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Carla Herrero/CR) Per primer cop la província marista ha organitzat un Fòrum amb l'objectiu de vitalitzar la vida en comunió dels germans i laics maristes. Fins ara la trobada més similar a aquest novedós Fòrum era l’Assamblea que es va dur a terme l’any 2007. “Hem pensat en un Fòrum perquè volíem una cosa més oberta, amb més llibertat, com ho és la vida real” explica Ramon Rubies, coordinador de la Pastoral dels maristes.
 
“La nostra idea és posar sobre la taula nou temes de la vida marista com ara el carisma, la missió, l’evangelització, etc i sobre ells reflexionar i treure’n unes conclusions que ens serviran l’estiu que ve pel Capítol Provincial”.
 
Aquest Fòrum, sota el títol “La vida marista en comunió. Una presència profètica avui” està obert a qualsevol grup ja siguin joves, claustres de professors, comunitats... Fins al mes de febrer cada comunitat treballarà algun dels nou temes i obtindrà unes conclusions que s’aportaran entre l’11 i 14 d’abril a la trobada que es farà a l’Hermitage.
 
Aquestes conclusions es tindran presents durant el Capítol General que es farà l’estiu vinent.
 
“La missió i presència marista ha de permetre la vitalitat en diferents rostres i aquest Fòrum ho pot permetre.”, diu Rubies. A més afegeix que “Cal sentir-nos en comunió respecte les necessitats del nostre temps. Ajudar-nos a ser més fidels amb l’Evangeli i amb el carisma del nostre fundador”.