Vés al contingut
Catalunya Religió

(Vedruna) Les escoles Vedruna encarem el nou curs del tot compromeses a tirar endavant en la nostra línia d’educar els alumnes per tal que siguin persones capaces de realitzar-se en un projecte de vida amb sentit, que estiguin així preparades –com diu la pròpia Proposta Educativa– per fer front als desafiaments del món contemporani.

Aquesta línia es concreta enguany en un gran objectiu de recerca personal que les escoles Vedruna hem seqüenciat en un trajecte de tres anys. Trajecte que per aquest curs es concreta en aquest aspecte: “Busca’t en la teva interioritat. Connecta’t a tu mateix”.

Treballant com treballem en xarxa, els claustres de les escoles tenen a les seves mans materials compartits per a treballar, enriquir i contextualitzar aquest gran objectiu educatiu conjunt.

Tot i les dificultats que la realitat present comporta, el to col·lectiu amb el qual iniciem el curs és constructiu, coratjós i esperançat. No volem perdre de vista que són molts nois i noies, moltes famílies, tot un país que esperen de l’escola cristiana una aportació integradora i de futur. De Joaquima de Vedruna ençà –186 anys– l’escola Vedruna treballa per això.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.