Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Aquesta setmana s’incorporen als col·laboradors de CatalunyaReligió.cat dues noves veus, el salesià Francesc Riu i degà de la catedral de Tarragona Miquel Barbarà. Riu se suma als col·laboradors habituals a l’opinió amb el bloc Nou ardor. De Miquel Barbarà, publicarem dins de l’espai de vídeo-blocs els comentaris mensuals d’actualitat que produeix l’arquebisbat de Tarragona.

Francesc Riu s’ha dedicat principalment al món de l’educació, en particular el de les escoles cristianes de Catalunya, i va ser el primer secretari general de l’actual Fundació Escola Cristiana de Catalunya. La seva etapa en aquest àmbit de 1976 al 2005 va ser la de l’aplicació de renovació de les escoles cristianes per posar-les al dia i convertir-les en centres docents de qualitat i al servei a la societat catalana. Actualment treballa pastoralment al servei de diverses institucions salesianes.

Miquel Barbarà, capellà, músic i sociòleg, ha viscut en primera persona tots els esdeveniments interdiocesans de l’Església catalana dels darrers anys. A l’arquebisbat de Tarragona ha tingut diverses responsabilitat diocesanes amb els darrers quatre arquebisbes: Pont i Gol, Torrella, Martínez Sistach i Pujol. També va ser secretari general adjunt del Concili Provincial Tarraconense.  Actualment és degà-president del Capítol de la Catedral de Tarragona i director de la Schola Cantorum i Orquestra dels Amics de la Catedral.