Vés al contingut
Catalunya Religió
(Carla Herrero Nebot/CR) El proper dissabte 20 d’octubre Càritas Catalunya organitza la primera trobada de voluntariat. Sota el títol “Els voluntaris de Càritas, portadors d'esperança” es preveu que la jornada aplegui 3.000 voluntaris de les 10 diòcesis catalanes. Aquests 3.000 seran només una representació de tot el voluntariat de Càritas Catalunya.
“Des de Càritas teníem pendent fer una trobada de reconeixement de la tasca del nostre voluntariat, que és molt gran”, explica Jaume Casassas, responsable del voluntariat de Càritas Diocesana de Barcelona.
Casassas afegeix que “amb la situació de crisi actual hi ha moltes persones que se’ns han ofert com a voluntaris i això ho valorem i agraïm molt”.
Malgrat que treballen colze a colze, la proporció de voluntaris respecte tècnis i professionals de Càritas és molt gran. Els voluntaris representen un gruix molt important. “Sense els voluntaris Càritas no podria fer la tasca que fa”, diu Casassas. “Aquesta trobada es fa també per fer visible la força dels voluntaris dins de Càritas”.
Durant el matí el cardenal Lluís Martínez Sistach i la presidenta de Càritas, Carme Borbonès donaran la benvinguda als voluntaris al recinte del Fòrum de Barcelona. A continuació es farà una conferència i un dinar. A la tarda hi haurà una visita al temple de la Sagrada Família i posteriorment una missa.

Les inscripcions estaran obertes fins el proper 30 de setembre i el preu serà de 6€.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.