Vés al contingut
Catalunya Religió
(Abadia de Montserrat) La comunitat de monjos de Montserrat vol oferir periòdicament la possibilitat de donar a conèixer la vida monàstica a través de caps de setmana temàtics escampats al llarg del curs. El primer d’aquests caps de setmana tindrà lloc del 23 al 25 de novembre i està adreçat a homes entre 18 i 35 anys amb inquietuds espirituals, que tenen la possibilitat de descobrir, des de dins, la vida monàstica que es viu a Montserrat.
Seguir el ritme de la comunitat de monjos possibilita un seguit d’experiències que després són comentades en grup, amb la supervisió d’un monjo. D’aquesta manera, els eixos fonamentals de la vida monàstica -litúrgia, vida fraterna, santuari, desert, pregària, silenci, lectura de la Bíblia, acompanyament espiritual...- són descoberts de manera teòrica i pràctica. Durant aquest cap de setmana, els assistents s’allotjaran a l’hostatgeria del monestir i compartiran els àpats amb la comunitat benedictina de Montserrat.
Aquest primer cap de setmana monàstic, de caràcter introductori, es veurà complementat posteriorment amb caps de setmana monogràfics, on s’aprofundirà sobre algun dels eixos esmentats abans, vistos a la llum de la rica tradició espiritual del monaquisme.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.