Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) Com cada primer diumenge d’octubre, el proper dia 7, l’ONG Enllaç Solidari constituïda com a organització no governamental des de l’any 1995, celebrarà la seva Trobada anual a la ciutat de Girona.

L’objectiu principal de l’ONG és donar a conèixer la realitat dels pobles menys afavorits i dur a terme amb ells accions continuades: Apadrinaments, Cooperació, Desenvolupament i Sensibilització. L’ONG actua a Rondônia (Brasil) i en xarxa amb d’altres a Europa, Amèrica del Sud, Àfrica i Àsia.
Per celebrar aquesta trobada estan previstes una sèrie d’activitats que tindran lloc al «Centre Pare Claret» de Girona al carrer Joan Maragall, 23-A, i que s’iniciaran a les 11h amb l’arribada i acollida dels assistents. A les 11:45h tindrà lloc l’acte central del matí amb la participació del missioner claretià Francesc Trilla, just abans de la seva tornada cap a la missió del Brasil. A les 13:00h està prevista la celebració de l’Eucaristia i una vegada finalitzada hi haurà el dinar de germanor.
Durant la tarda, alguns dels amics d’Enllaç Solidari de Girona, de l’entorn del
«Centre Pare Claret» exposaran la seva acció i voluntariat al llarg de l’any. I també
des de l’associació «AMIC», associació de solidaritat i cooperació, narraran
l’experiència dels camps de treball de l’estiu 2012.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.