Vés al contingut
Catalunya Religió
(Escolapis) El proper dia 21 d'octubre se celebrarà el I Torneig de Pàdel Solidari a la Penya Arlequinada de Castellar del Vallès, en què hi participaran 66 parelles. La jornada començarà a les 9 h del matí i l'objectiu és recaptar fons per donar suport a la Fundació Servei Solidari. S’oferirà un espai infantil d'activitats, un clínic de pàdel, un dinar i un sorteig solidari.
La Fundació Servei Solidari per la inclusió social es va crear el 2006 per l’Escola Pia de Catalunya. La seva raó de ser és el treball per reduir la injustícia social, possibilitant una correcta igualtat d’oportunitats a través de la capacitació dels usuaris a fi que esdevinguin els protagonistes de la seva pròpia vida. Per fer real aquesta eradicació de l’exclusió desplega programes educatius, d’acolliment, d’emprenedoria i d’acompanyament a joves tutelats i extutelats.
Servei Solidari fomenta l’autonomia i ciutadania plena de joves i adults en risc d’exclusió social per generar un canvi cap a una societat més justa.

La Fundació dóna servei a més de 5.400 usuaris, compta amb 137 voluntaris i 25 treballadors.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.