Vés al contingut
Catalunya Religió
(ISCREB) Aquest dilluns, dia 5 de novembre, a les 19h, tindrà lloc a l’Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona l’acte acadèmic d’inauguració de curs de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB).
Durant l’esmentat acte, Antoni Matabosch, director de l’ISCREB, presentarà la memòria del curs passat i les novetats d’aquesta institució, que justament fa 40 anys que es va crear la seva llavor, l’Institut de Teologia.
L’ISCREB ha fet un canvi radical en el seu alumnat, acostumat tradicionalment a seguir les classes de manera presencial: des de fa uns anys, i gràcies a la possibilitat que va oferir el Vaticà d’impartir la llicenciatura i la diplomatura per internet, del miler d’alumnes actuals, 832 opten per l’ISCREB Virtual, mentre que 242 van triar l’any acadèmic 2011-2012 l’opció Presencial.
La lliçó inaugural del curs la impartirà Carles Torner, poeta, professor a la URL i director de Qüestions de Vida Cristiana, i porta per títol Poetes catalans en diàleg amb Déu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.