Vés al contingut
Catalunya Religió
(Redacció) Aquest dissabte s’emet per TV3 la celebració del Culte del dia de la Reforma de l’Església Evangèlica. La celebració es va fer el passat 2 de novembre i es va gravar a l’Església Evangèlica del carrer Maria Victòria de Barcelona. Televisió de Catalunya, però, ho emetrà aquest dissabte a les 11 del matí. Aquest culte se celebra en motiu de la Reforma Protestant que va endegar Martí Luter el 31 d’octubre de 1517, a la ciutat alemanya de Wittenberg.
La predicació de la paraula de Déu anirà a càrrec de Jaume LLenas, pastor a Premià de Mar, de Josep Maria Martínez, pastor a Olot i de Marc Dodrill, pastor a Barcelona. El Secretari General del Consell Evangèlic farà una breu reflexió sobre el compromís social dels cristians.
L’acte compta amb la presència de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, la Vicepresidenta del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, el Director General d’Afers Religiosos, Xavier Puigdollers i el Director d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona Ignasi Garcia Clavel i diputades i diputats dels diferents partits polítics.
També han estat convidats els membres del Grup Treball Estable de les Religions (GTER), entre d’altres personalitats de la vida pública i religiosa de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.