Vés al contingut
Catalunya Religió
(Fundació Pere Tarrés) Ja són 24 les entitats d'Església que han participat en el programa de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés. Aquest ofereix a les entitats socials d'Església que vulguin millorar la seva gestió interna la possibilitat de realitzar un procés d’acompanyament que les permeti millorar els seus processos i ser més eficients en el dia a dia.
Moltes vegades, les entitats només es plantegen millorar de la qualitat de la seva assistència quan un dels finançadors ho exigeix i els models de treball que ja existeixen (ISO o EFQM) estan pensant per a organitzacions amb un alt grau de maduresa en la gestió.
Per aquests motius, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés ha dissenyat una metodologia senzilla que es treballa durant sis sessions individualitzades i que es personalitza segons les característiques de cadascuna d’elles. Entre les àrees que es treballen estan l’organització interna, la comunicació i les relacions externes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.