Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Obra Social "la caixa") La Fundació Banc dels Aliments i l’Obra Social ”la Caixa” posen fi aquest divendres, 16 de novembre, a la crida al voluntariat per a la campanya del Gran Recapte d’Aliments dels dies 30 de novembre i 1 de desembre.
 
El Banc dels Aliments habilitarà, per a la campanya de recollida d’enguany, més de 800 punts de recollida a supermercats i mercats d’arreu de Catalunya, on comptaran amb l’ajuda de 10.000 voluntaris que hi aportaran una part del seu temps. També es podran donar aliments en línia a través del lloc web del Banc dels Aliments a partir del 26 de novembre.
 
Des del 13 de novembre, l’Obra Social ”la Caixa” ha posat a la disposició de la campanya tots els seus caixers automàtics i canals electrònics per fer donacions econòmiques. També es pot fer enviant un SMS amb la paraula QUILO al 28029.
 
En col·laboració amb algunes de les principals marques d’alimentació, s’ha impulsat una campanya que pretén fer arribar el Gran Recapte de manera virtual a tot l’Estat. La campanya convida els usuaris de Facebook a clicar «M’agrada» a la pàgina de Facebook. Per cada clic aconseguit, les marques donaran un quilo d’aliments a benefici de la FESBAL (Federació Espanyola de Bancs d’Aliments).
 
D’aquesta manera, els bancs d’aliments aconsegueixen arribar als ciutadans a través de nous canals en convertir les xarxes socials en un supermercat solidari virtual amb la finalitat de recaptar més aliments gràcies a les donacions de les principals empreses d’alimentació.

La campanya de recollida d’aliments es podrà seguir a Twitter a través de l’etiqueta #granrecapte.