Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Consell Evangèlic de Catalunya) Mezzo Produccions organitza el ONE HIT FEST, una competició per a joves compositors/autors cristians de Barcelona d'entre 15-25 anys.

L’objectiu és poder potenciar la creativitat musical de les esglésies ubicades a Barcelona donant oportunitats a les noves generacions i, per què no, descobrir nous artistes.  Es tracta d’un concurs de compositors, no de bandes o d’intèrprets. El que es premia és la qualitat de la cançó, no del músic o intèrpret. 

La idea és que cada compositor presenti una cançó a concurs, que ha d’enviar en un enregistrament en mp3 (o penjar un vídeo a Youtube i enviar l’enllaç). L’enregistrament pot ser molt senzill, fins i tot amb un mòbil (sempre que l’harmonia, la lletra i la melodia es puguin entendre, ja que són els tres conceptes que es valoraran). 

Un jurat format per professionals de la música seleccionaran les millors cançons les quals participaran en una final que se celebrarà a l’auditori de la Llibreria Evangèlica ABBA. El compositor no té per què ser el que intèrpret a la final. Pot cantar per altra persona ja que el que es premia és la creació del tema. 

El premi és la producció professional de la cançó guanyadora, la gravació d’un videoclip i 100€ en material de la Llibreria ABBA (tot valorat en 2000€).