Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El cardenal de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va parlar dimarts passat de l'obra de Gaudí a Roma en el marc de la presentació del llibre "Ierotopi cristiani", un volum de mons. Tiziano Ghirelli sobre les Esglésies segons el Magisteri. Coincideix amb un any després de l'exposició sobre Gaudí a la Plaça de Sant Pere del Vaticà. A l'acte, que va tenir lloc a l'Accademia di San Luca, el cardenal va lloar la plasmació de l'espiritualitat cristiana de Gaudí en la seva obra magna, la Sagrada Familia, i va parlar amb entusiasme de l'impacte d'aquesta basílica en els milers de visitants que la contemplen cada any. L'arquebisbe de Barcelona va explicar la gènesi de la Sagrada Familia i va glossar algunes de les paraules que el Papa Benet XVI hi va pronunciar.

Al marge de la presentació, el cardenal va ensenyar al cardenal Raffaele Farina, al president de l'Accademia di San Luca l'arquitecte Paolo Portoghesi i al director de la Libreria Editrice Vaticana, don Giuseppe Costa, les innovacions dels codis QR que l'arquebisbat de Barcelona ha introduït al seu Full Dominical.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.