Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat Sant Feliu) Les Parròquies del Prat, Càritas i el Centre de Promoció Social Francesc Palau organitzen per segon any una 'nit pels migrants', amb el desig de compartir el viatge que emprenen aquestes persones que deixen els seus països fugint de situacions que posen en risc la seva vida, el seu desenvolupament i progrés. Serà divendres 3 de maig, a les 19h, al peu del campanar de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau.

Al llarg de l’any, aquestes entitats que reflecteixen l’acció social de l’Església al Prat, miren d’organitzar diverses activitats i aquesta, oberta a tot el públic, posa l’accent en el jovent. De fet, amb anterioritat, els joves i adolescents dels diversos grups de les parròquies, de Càritas, esplais, col·legi Mare de Déu del Carme i alguns instituts, han treballat una fitxa prèvia de reflexió sobre la temàtica dels migrants.

El vespre-nit del 3 de maig, es visualitza tot allò treballat, mitjançant testimonis, música, una representació, un moment de pregària, un sopar coordinat pels grups de famílies de la parròquia... Es genera, en definitiva, un espai de convivència eclesial i de sensibilització envers aquesta problemàtica social.

Per participar del sopar es poden comprar les entrades, a 5 €, a l'Escola Mare de Déu del Carme, CPS Francesc Palau, Centre d'Esplai Sant Pere i Sant Pau, bar La Cova i Parròquies del Prat.