Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(CR) La Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC) organitza el dissabte 12 de maig la jornada inicial del nou projecte 'Diàlegs per a l'educació'. Una nova eina d’apropament de la junta de la CCAPAC a tota la gent que treballa des de les AMPAs i que comptarà amb la participació de persones de reconegut prestigi en diferents àmbits de l’educació com Lucía Caram, Salvador Cardús, Juanjo Fernández o Lluís Font.

"El diàleg és fonamental per al desenvolupament de l'acció educativa", afirmen els organitzadors. "Escoltar és la base per millorar", afegeixen. La jornada del dissabte 12 de maig té per objectiu fomentar el diàleg a partir de l'experiència de persones convidades que "aportaran valor afegit en el desenvolupament de l'acció de les AMPAs al servei de les famílies".

Els darrers cursos la CCAPAC ha desenvolupat el projecte AMPAs en xarxa per tal de donar protagonisme als projectes de les AMPAs sobre la base de compartir. S'han fet set trobades, però ara creuen que calia un pas més i han generat el nou projecte 'Diàlegs per a l'educació'.

Aspiren amb aquesta trobada i les que vindran que siguin "espais de proximitat entre AMPAs i que es creïn vincles integradors que reforcin la seva identitat com a col·lectiu". El nou projecte el volen desenvolupar amb trobades territorials que facilitin la participació de les persones que formen part de les juntes de les AMPAs.

La trobada del 12 de maig a La Salle Comtal, que estarà conduïda per la periodista Helena Garcia Melero, comptarà també amb el lliurament del Premi CCAPAC Compromís Educatiu, amb la presentació del nou projecte, una taula rodona, i un espai Chill out.