Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

Amb el suport de:

 

(Recinte Modernista Sant Pau) Aquestes festes, més que mai, el Recinte Modernista vol ser al costat del públic local. La programació de Nadal aposta per activitats segures i de petit format que ofereixen la possibilitat de redescobrir el Recinte Modernista amb una altra mirada: la dels nens i nenes, la de les famílies.

Us imagineu un hospital amb jardins, túnels subterranis i animals que vigilen les estances dels malalts? Per primer cop, Sant Pau programa ‘Llum, colors i natura’ (13, 20 i 27, 28, 30 de desembre; 1, 3 i 4 de gener, 11.30 h), una activitat educativa que, mitjançant dinàmiques visuals i experimentals, us permetrà conèixer les característiques del modernisme i la importància que tenien la il·luminació, el color i la natura en el projecte original de Domènech i Montaner.

Visites teatralitzades

La màgia de la història de Sant Pau torna amb les visites teatralitzades (19, 20, 26 i 27 de desembre; 2 i 3 de gener, a les 12 h). Lluís Domènech i Montaner i una de les primeres infermeres que van treballar a l’Hospital de Sant Pau us convidaran a fer un viatge al segle passat per reviure els primers anys d’activitat sanitària.

Un Nadal més, Sant Pau s’omplirà de llum. Enguany el Recinte Modernista substitueix el tradicional mapping per una il·luminació especial que combinarà elements típics de Nadal amb un petit homenatge als professionals del sector sanitari i als pacients que han patit la Covid-19. La podreu gaudir del 23 de desembre al 6 de gener, de 18 a 21 hores.

A més, segueix en marxa la venda de 10.000 entrades a 5 euros a benefici de la recerca sobre la Covid-19 que impulsa l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.