Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Monestir de Les Avellanes) Aquest mes de juny arriba la setena edició del Cicle de Concerts “Música & Patrimoni” del Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer). Un any més els espais amb valor històric i artístic del Monestir de les Avellanes (BCIN) s’ompliran de música, realitzant així una simbiosi cultural i artística entre història, monument i música.

El programa d’aquest cicle musical està format per 5 concerts, els quals mantenen la diversitat d’estils amb cant coral, folk, música tradicional i música clàssica; amb l’objectiu d’arribar també a un públic heterogeni. L’element destacat d’aqueta edició és que es posa l’èmfasi amb els grups de proximitat.  

El cicle s’inicia el dia 8 de juny amb el Concert Líric a l’església amb la soprano Carme Hernàndez, la mezzosoprano Rosa Maria Ysàs i la pianista (a l’orgue del monestir) Elena Fuster. El 16 de juny continua amb la Coral Vitàlia i tot seguit gresca als jardins amb el grup Ksonronda. El diumenge 30 de juny serà el torn de l’Orfeó Balaguerí i tancarà el cicle el grup Corrandes són Corrandes amb el concert “Cançó fugaç” al claustre del Monestir de les Avellanes.

Com ja és habitual el cicle musical del Monestir de les Avellanes és complementa amb altres activitats lúdiques i culturals, aquestes tenen per objectiu donar a conèixer Os de Balaguer i els pobles del Montsec. En aquesta edició hi haurà la presentació de la novel·la “Condemnats” de Ricard Pérez i Fuster (Vilanova de la Sal) amb la col·laboració de la Biblioteca Margarita de Monferrat de Balaguer. Hi haurà també la tradicional terrassa amb vermuts i aperitius als jardins del Monestir (concerts del dia 16 i 30 de juny) i la 8a edició del Sopar Medieval al claustre romànic (8 de juliol). A més a més tindreu les visites guiades al monestir i a l’Arxiu Gavín i l’exposició 10 anys de les Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes..

Tots els concerts són gratuïts i estan oberts a tothom.