Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CR) El Museu Episcopal de Vic (MEV) ha tancat les seves portes però ha obert les pantalles. Amb la iniciativa #elMevACasa el museu ofereix diverses propostes online per a totes les edats, per tal de compartir art, cultura i coneixement.

Tour Virtual
El museu compta amb una ruta virtual per totes les sales, un recorregut on es poden veure les obres d’art que s’hi exposen a través de fotografies panoràmiques de 360⁰. Es pot accedir a les 4 plantes del museu, incloent-hi el soterrani i la botiga.

La dona medieval
Una de les propostes d’#elMevACasa és el cicle virtual entorn de la condició de la dona en la societat medieval. Al blog hi actualitzen continguts diàriament, i ja es poden consultar entrades com la maternitat a l’edat mitjana o la dona com a imatge del mal en l’art.

Obres mestres
El recorregut Obres mestres és una selecció de les peces més destacades i reconegudes que estan exposades en diferents col·leccions del MEV. Aquestes peces de gran vàlua artística són les joies del Museu i sobresurten especialment de cada col·lecció per la seva qualitat, exclusivitat, creativitat, estil i representativitat.

S’afegeix a la proposta la conferència en streaming que va fer Marc Sureda, conservador del MEV, en relació a l'exposició temporal: "Nord & Sud: reconstruir l'Europa medieval des de Noruega a Catalunya".