Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) Divendres 13 i dissabte 14 de setembre es va realitzar el primer Consell de Responsables Territorials (CRT) del curs del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans a la casa de colònies de la Conreria. El CRT va tenir dues parts diferenciades: una formativa i l’altre de repàs i preparació del nou curs.

Aquesta primera trobada serveix per reprendre la tasca feta durant tot l’any i conèixer informacions importants. Per una banda, es va treballar el decàleg de sostenibilitat. Per aquest curs hi ha com a objectiu dins del Pla d’Accions la implementació definitiva a les trobades i activitats generals del Moviment. Un altre punt destacat va ser la presentació d'un sistema per recollir i compartir informació sobre cases de colònies tal com recull l'acció EM5. Un portal web on es poden trobar totes les cases de colònies disponibles de la Fundació Pere Tarrés en què s'hi poden deixar comentaris sobre el servei. A més, es va recordar tot el procediment a l’hora de fer la reserva a través del Servei de Colònies i Vacances.

El CRT va tenir una estona de treball sobre les xarxes socials i sobre el seu ús a les zones i territoris. A l’ordre del dia també hi va haver un espai per recordar el calendari del curs i dels propers CRT; la jornada “Premonis, com ho fem?” i que ja està oberta la primera fase del Pla d’Accions 2020. L'estona formativa es va reservar al dissabte. Primer es va fer una centrada en el lideratge dels equips territorials i després formacions específiques per als responsables pedagògics/ques; secretaris/àries i tresorers/es.