Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 26/06/2019

(Comunitat de Sant'Egidio) Amb motiu de la Jornada Mundial del Refugiat es celebrarà una vetlla de pregària en memòria de les víctimes dels viatges cap a Europa. La celebració serà dijous 27 de juny a les 20h i tindrà lloc a la basílica dels sants Just i Pastor de Barcelona. La comunitat de Sant'Egidio la vetlla "Morir d'esperança”, juntament amb altres entitats – com la Fundació Bayt-al-Thaqafa, Justícia i Pau o la Fundació Migra Studium – que treballen en l'acollida, acompanyament i defensa dels drets de les persones que es veuen empeses a sortir dels seus països.

A la vetlla i també durant tota la setmana en altres ciutats europees, es recordaran les més de 38 mil persones que han mort des de 1988 al Mediterrani o a les rutes terrestres d'immigració cap a Europa. Una tragèdia de la humanitat que cal recordar i que exigeix un respecte, a la que cal afegir la gran quantitat de població que actualment es troben en camps de refugiats arreu del món.

La vigília estarà presidida per Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona, i s’hi recordaran alguns noms de persones que han mort, encenent espelmes en el seu record.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.