Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) La catedral de Lleida en l’espai obert sota el cor exposa una selecció de dibuixos del delineant lleidatà Fèlix Montagut. Tots els dibuixos són originals del llibre “Montserrat a Escaire i Cartabó”.

El llibre de Fèlix Montagut, autor d’altres sis títols dedicats a la ciutat de Lleida i altres indrets i comarques, recull en aquest cas cinquanta-tres il·lustracions que mostren racons, espais, paisatges i monuments montserratins que s’acompanyen de textos breus de diferents personatges del món cultural, polític, econòmic i de la mateixa comunitat benedictina, que han volgut expressar la seva vivència i el seu coneixement de Montserrat.

“Em volia endinsar en aquesta muntanya sagrada plena de matisos, llum, colors, natura i espiritualitat", afirma Montagut. "Montserrat representa el cor de Catalunya, que batega constantment”, diu el dibuixant, satisfet que aquests dibuixos hagin estat col·locats a la catedral de Lleida, vora de l’altar de la Mare de Déu de Montserrat.

L’exposició ha estat organitzada per la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida, amb ocasió dels actes organitzats per aquesta entitat en honor de la Patrona de Catalunya i romandrà en aquest espai de la Catedral de Lleida durant tot el mes de maig.