×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) El pare abat de Montserrat, amb la voluntat de mantenir-se en la màxima transparència i en el seu compromís a favor de la veritat, ha decidit constituir una comissió independent que s’encarregui d’estudiar qualsevol denúncia o fet sobre abusos sexuals a menors que hagin pogut afectar la comunitat benedictina.

La comissió disposarà d’una adreça de correu electrònic on es podrà enviar qualsevol denúncia o aportar informacions o fets referents a abusos sexuals a menors que hagin pogut estar relacionats amb la comunitat benedictina.

El nom dels integrants d’aquesta comissió es comunicarà properament, així com l’adreça de correu electrònic. Quan es facin públiques les conclusions dels treballs de la comissió, el Monestir adoptarà totes les mesures que siguin necessàries.

El Monestir reitera la seva més absoluta condemna a qualsevol tipus d’abús sexual a menors i se solidaritza amb les víctimes i el dolor que pateixen. La creació d’aquesta comissió s’emmarca, precisament, en el compromís de Montserrat d’acollir i d’ajudar tothom.