Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Aquest dimarts els Missioners de la Misericòrdia catalans van participar en la trobada amb el papa Francesc que es va fer al Vaticà. Dins de l'Any de la Misericòrdia, Francesc ha seleccionat un grup de capellans de capellans que tenen l'encàrrec de difondre el missatge de perdó i reconciliació d'aquest any jubilar. Entre ells, hi ha 26 sacerdots de les deu diòcesis catalanes.                            

Francesc va tenir una trobada amb ells al Vaticà i els va demanar "ser en primera persona testimonis de la proximitat de Déu i de la seva manera d'estimar". I que en l'exercici del seu sacerdoci i del sagrament de reconciliació mostrin que "l'Església és Mare"  i que "ofereix el perdó de Déu, regenerant a una nova vida, fruit de la conversió". "No podem córrer el risc que un penitent no percebi la presència materna de l'Església que l'acull i l'estima" i "si faltés aquesta percepció, a causa de la nostra rigidesa, faria un gran mal", va constatar el papa.

En la foto, hi ha el grup de sacerdots catalans al Vaticà amb el president del Pontifici Consell per a Nova Evangelitzacio, Rino Fisichella. L'enviament del papa es farà durant la missa del Dimecres de Cendra.