Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(CR) El Grup de Treball Estable de Religions (GTER) que obert un espai amb missatges i pregàries per acompanyar en cas dol, de malaltia, o de patiment a causa de la crisis del Covid-19. Les confessions que formen part del Consell Interreligiós de Catalunya han fet vídeos i altres propostes espirituals per acompanyar en els moments de dificultats i patiment.

El GTER explica que aquesta iniciativa és “un signe de germanor, entesa i harmonia tots junts ens unim per fer-ne front”. Les propostes poden ser utilitzades com a recursos per part dels professionals de la sanitat, d'educació, així com pels les mateixes famílies que estan patint per poder arribar allà on en aquest moments els serveis religiosos no poden arribar.  L’espai compta amb la participació de deu tradicions religioses presents a Catalunya.

El GTER també està preparant un acte conjunt entre totes les religions per quan torni a ser possible una trobada presencial.

Comunitat Budista

 

Església Catòlica

 

Església Evangèlica

 

Comunitat Fe Bahá’í

 

Comunitat Hindú

 

Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies

 

Comunitat Jueva

 

Comunitat Musulmana

 

Església Ortodoxa

 

Comunitat Sikh

 

Comunitat Taoista

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.