Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sagrada Família) Aquesta setmana, la Basílica publica al canal Youtube corporatiu un vídeo inèdit del temple. El vídeo, realitzat amb imatges aèries a través d’un mini-helicòpter, mostra la transició d’un dia a l’interior i exterior de la Basílica, així com l’evolució de la llum i el trànsit de visitants.Els autors, Albert Castaño i Luis Caldevilla, van enregistrar les imatges durant el 2012.

Per a la realització dels 5 minuts d’imatges han calgut milers de fotografies per obtenir aquesta nova perspectiva del temple. Mitjançant la tècnica “Time-Lapse” i la presa inèdita d’imatges aèries amb una càmera incorporada a un mini-helicòpter s’ha pogut captar l’essència d’aquest espai únic al món. 

 

Basílica de la Sagrada Família

El Temple de la Sagrada Família és una obra única al món, resultat de la genialitat de l’arquitecte català Antoni Gaudí (1852-1926). La Basílica va ser iniciada al 1882 i avui segueix en construcció.  La Sagrada Família és el màxim exponent de l’arquitectura catalana i des de l’any 2005 la Façana de Naixement i la Cripta formen part del Patrimoni Mundial de la Unesco.

El Temple fou consagrat i declarat Basílica el 7 de novembre de 2010 pel Sant Pare Benet XVI. Durant el 2012 ha registrat més de 3 milions de visitants.