Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(CR) El teatre l’Atlàntida de Vic va acollir tots els mestres de les escoles Vedruna de Catalunya que es van trobar per etapes educatives (0-6 anys, 6-12 anys i 12-18 anys) per concretar i projectar cap al futur la identitat pràctica (objectius educatius i línies d’acció) del Projecte Educatiu Vedruna.

La definició renovada de la identitat pràctica Vedruna ha estat fruit de la reflexió, l’experiència i el  treball de tots els mestres, i dels representants dels pares i dels alumnes de les escoles Vedruna al llarg d’aquest curs. Les aportacions han girat al voltant dels sis grans eixos del Projecte Educatiu Vedruna: la persona, l’entorn, les actituds d’aprenentatge, les maneres d’aprendre, les competències del segle XXI i el moll de l’os del Projecte.

La trobada a Vic es va fer els dies 27, 28 i 29 de juny i el proper 1 de setembre es retrobaran a Tarragona tots els mestres de les escoles Vedruna per conèixer de manera transversal, dels 0 als 18 anys, la identitat pràctica del Projecte Educatiu Vedruna i per celebrar junts, l’inici de la nova Fundació Vedruna Catalunya Educació que agruparà totes les escoles Vedruna del país.