Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Iniciem aquest 8 de Març de 2020 amb la incorporació a la nostra xarxa d'opinadors de cinc dones provinents de diferents tradicions religioses. Dones que, des de la seva realitat i tradició religiosa, se sumen així a la gran xarxa d'opinadors que hem consolidat en aquests deu anys d'existència. Maria Rosa Ocaña, des de la tradició ortodoxa; Sira Kande Diamanka, des de la tradició musulmana, Montse Castellà, de la tradició budista; Ruth Giordano, de la tradició evangèlica, i M. del Mar Albajar, des de la tradició catòlica.

Maria Rosa Ocaña des de l’any 1972 forma part de l’Església Ortodoxa, des dels seus inicis a Barcelona, quan encara la Ortodòxia era quasi inexistent en el nostre país, i des del 1988, aquesta Església forma part del Patriarcat de Sèrbia. El seu blog porta per nom Nadiezhda. Sira Kande Diamanka és del Senegal, té 42 anys i tres fills. Fa disset anys que viu a catalunya i ha treballat durant catorze anys com a mediadora social, en l'àmbit comunitari, sociosanitari i intercultural. El seu blog s'anomena Feminisme inclusiu. Montse Castellà, és traductora i editora de textos budistes. Instructora de meditació. Autora de nombrosos articles sobre budisme i diàleg interreligiós. Cofundadora i actual vice-presidenta de la Coordinadora Catalana d’Entitats Budistes, així com de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interrreligiós i Interconviccional. El seu blog s'anomena Espirituals ara i aquí

M. del Mar Albajar és l'abadessa del monestir de Sant Benet de Montserrat. El seu blog porta per nom Des de Sant Benet. I també s'incorpora Ruth Giordano, teòloga, experta en recursos humans i resolució de conflictes, i pastora de l’Església Unida de Terrassa, amb el blog titulat Des del diàleg.  

Amb la mateixa intenció de sumar veus femenines, també han obert un blog d’opinió les redactores del portal Glòria Barrete i Laura Mor. Podreu llegir-les a Baix continu i Solvitur ambulando, respectivament.