Pestanyes primàries

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat de Solsona) En les activitats culturals emmarcades en les tradicionals Festes de la Mare de Déu del Carme de Tàrrega, novament els targarins han pogut gaudir d’unes de les celebracions musicals més esperades del mes de juliol: la sèrie de concerts de música coral que tenen com escenari cada any el recinte del claustre de l’antic Convent del Carme.

Enguany en el XXIV Cicle de Concerts Mare de Déu del Carme n'han format part un total de sis formacions locals i foranes. Les audicions van obrir-se el dijous dia 7 amb la presència de la Coral Ramon Carnicer de Tàrrega i la Coral Sant Joan de Penelles, sota la direcció de Vicenç Perera.

El dissabte 8 es van poder escoltar les veus de la Polifònica d’Urgell i Coral Nostra Senyora de Barcelona, amb la direcció d’Àngel Sans i Carles Grebol. Les audicions van continuar el dimarts dia 11 amb les cançons del centenari Orfeó Nova Tàrrega, sota la batuta de Gerard Bellmunt. El dimecres 12 va pujar a l'escenari la formació de la Coral Sant Jordi d’Anglesola, dirigida per Xavier Pons. I finalment el dijous 13 es va cloure el cicle amb l’actuació de la Coral Bona Nova, del Casal Cívic de la Gent Gran de Tàrrega, dirigits per Mercè Solà, acompanyats al piano per Josep Maria Salisi.

Al llarg d’aquestes cinc jornades més de nou-centes persones de casa i comarca escoltaren les bones i variades músiques ofertes per les sis formacions corals que tradicionalment col·laboren en aquesta lloable iniciativa musical de l’estiu targarí, organitzada per la Fraternitat Amics del Carme amb la col·laboració de la Llar d’Avis del Carme.