Vés al contingut
Catalunya Religió
escola-pia-summem
Fotografia: Escola Pia de Catalunya.

ESCOLA PIA L’Escola Pia de Catalunya ha organitzat una nova edició de la Jornada SUMMEM, que enguany ha recuperat el format presencial a Granollers. La trobada, liderada per l’Àrea de Pedagogia i Innovació, ha reunit aquest dissabte 19 de novembre a més de 300 docents de les etapes d’Infantil, Primària i Secundària de les 19 escoles de la institució.

En aquesta edició, ponents de cada etapa han presentat els seus Itineraris d'Aprenentatge. En la segona part de la trobada s’han impartit tallers per reflexionar sobre els diferents àmbits d’aquests itineraris.

Segons el cap de l'Àrea de Pedagogia i Innovació de l'Escola Pia de Catalunya, Jaume Montsalvatge, “aquesta Jornada és una oportunitat pels docents de formar-se i de compartir els seus itineraris amb els companys i companyes de la resta d’escoles, perquè puguin agafar idees que després aplicaran a les seves aules”. Aspectes com l’orgull intern del professorat i la il·lusió per seguir treballant en la línia que marca el SUMMEM han estat també aspectes clau de la trobada.

Els participants han valorat molt positivament aquesta trobada de la qual s’emporten nous recursos, noves experiències i noves pràctiques educatives per implementar a les seves escoles.

En nom de l’Escola Pia, el seu director general, Antoni Burgaya, ha clausurat la Jornada destacant “l’orgull pel camí recorregut pel projecte SUMMEM, iniciat l’any 2015, i que ara confirma el nou currículum aprovat pel Departament”.

Temàtica
Territori
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.