Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Federació de Cristians de Catalunya) El Grup Avant de la Federació de Cristians de Catalunya presenta una edició especial del Concurs Bíblic en temps de confinament. El concurs tancava el termini per participar el passat 15 de febrer, però ateses les circumstàncies l’organització ha decidit ampliar el termini amb una nova modalitat, que es donarà per finalitzada el darrer dia de confinament oficial.

S’afegeix una nova categoria: el concurs bíblic de memes. La combinació d’imatges, frases i referències culturals és el que caracteritza els memes, que sempre van impregnats de sentit de l’humor. Aquest format amb el requisit d’expressar una pensament o creença personal, és absolutament nou en el Concurs Bíblic.

Es mantenen les diverses categories que s’han anat proposant des de fa fins a 35 anys, com el Concurs Bíblic Bàsic, que aquest any incloïa el treball bíblic de catequesi per a alumnes de 3r d’educació primària fins a 2n d’e l’ESO.

Altres categories son la de Redacció, Informàtic, de Dibuix, o l’Inicial per als més petits. Podeu consultar les bases completes al web.