Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) Dissabte 29 de febrer es celebra a Rubí l’Edcamp #rubicity, una iniciativa dirigida a mestres, professors/es i persones vinculades al món educatiu. Serà la primera vegada que la ciutat acull un esdeveniment d’aquest tipus. Aquesta jornada pretén ser un punt de trobada entre professionals del món educatiu per poder compartir experiències, debatre idees i establir vincles que podran fer evolucionar la tasca educativa que es desenvolupa a la ciutat.

Seguint els principis de la metodologia Edcamp, seran les mateixes persones participants les que triaran les temàtiques a debatre. Posteriorment, s’organitzaran grups per debatre sobre els temes que hagin triat els participats. Cadascuna d’aquestes sessions serà conduïda per un facilitador/a, que ajudarà a extreure algunes conclusions a partir del debat generat pels docents. La Fundació Jaume Bofill és mentora en aquesta metodologia i està assessorant la trobada perquè sigui un èxit.

Un dels punts clau serà l’horitzontalitat de la trobada. Mestres, professorat i persones vinculades al món educatiu tindran el mateix pes. I és que la riquesa de la conversa seran les experiències que es puguin compartir, els dubtes que sorgeixin i les preguntes que es faci el grup. No es busca un expert o experta, es busquen experiències compartides.

La trobada del 29 de febrer es farà a l’escola Maristes Rubí. Començarà a les 9 del matí i acabarà a les 14 hores. El format Edcamp #rubicity ve acompanyat d’una exposició a la biblioteca Mestre Martí Tauler, que es farà setmanes després de la trobada i que recollirà les conclusions a les quals hauran arribat els diferents grups de treball.