×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) El dia 15 de març celebrarem a Rubí la Trobada d’Educadors d’Obres Socials Maristes 2019. La jornada, titulada “La defensa dels drets dels infants: element irrenunciable de la nostra missió”, comptarà amb dues parts diferenciades.

A la primera part hi haurà una taula rodona amb el títol “Visibilitzem l’abús sexual infantil: una responsabilitat compartida”, moderada per Carme Tello, presidenta d’Associació Catalana Infància Maltractada (ACIM), vicepresidenta de la Federación de Asociaciones para la Prevención Infantil (FAPMI) i membre del patronat de la Fundació Ferran Angulo.

La segona part de la jornada estarà dedicada als drets dels infants i comptarà amb la participació del senyor Jorge Cardona, membre del Comitè dels Drets dels Infants de les Nacions Unides, i del germà marista Álvaro Sepúlveda, responsable dels Drets dels Infants de la Fundació Marista per a la Solidaritat Internacional (FMSI).

La Trobada d’Educadors d’Obres Socials Maristes 2019 s’emmarca en l’Espai Compartir, un fòrum a través del qual, de manera periòdica, tractem aspectes relacionats amb l’educació d’infants i joves, reflexionem sobre l’acció social i compartim experiències i propostes concretes sobre les interaccions de nens i joves en seguiment de serveis socials amb el seu entorn.