Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Les Vedruna estan de celebració pel renovament de María Inés García com a Germana General de les Vedruna. Després de les deliberacions durant el Capítol General XXVII de Vic ha conclòs a través d'una etapa de votacions de quatre dies que García seguirà al capdavant de la Congregació de les Germanes Carmelites de la Caritat-Vedruna. 

També han estat escollides les germanes Fàtima Borges, María José Meira, Adelaida Moreno i Teresa Shirahama per acompanyar-la en el desenvolupament de les seves tasques. D'entre elles, posteriorment, Moreno ha estat seleccionada per ser la Vicària General.

En un comunicat la congregació demana que "El Senyor l'acompanyi, l'ajudi i li doni coratge i alegria. A ella, juntament amb les germanes amb les quals formarà equip, els demanem que empenyin amb força la nostra barca congregacional sense por als onatges, ni a les tempestes". 

El Capítol General XXVII de Vic

La congregació cridava en aquest capítol a preparar el treball elaborat per la següent etapa i fomentar un clima de reflexió, pregària i diàleg. També a avivar la consciència per identificar els reptes que s'haurà d'afrontar i plasmar en el Document Capitular del proper sexenni.