Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(Salesians) En moltes comunitats salesianes els joves i els laics que treballen en la missió no són plenament conscients de ser part d'una "comunitat mundial". Un dels signes visibles d'aquesta comunitat salesiana global és el nou mapa que assenyala les presències salesianes repartides en 132 països. Després de dos anys s'ofereix la possibilitat d'imprimir una versió actualitzada, amb les últimes estadístiques de cada Inspectoria, Visitaduria, Circumscripció Especial i Delegació.

Cinc anys de feina cartogràfica 

"Aquest valuós treball es va iniciar l'any 2012 gràcies al salesià coadjutor Hilario Seo (Corea), i els donem les gràcies per aquest servei a la Congregació” – va manifestar Filiberto González, Conseller General per a la Comunicació Social -. González també ha expressat la seva gratitud a tots els salesians que proporcionen les dades i que ho fan amb cura i precisió des de les oficines centrals de la Casa Generalícia. També ha volgut remarcar de manera especial la tasca de Stefano VanoliFrancesco Maraccani i a la col·laboració del Václav Klement, Conseller per a la regió d'Àsia Aquest-Oceania”.

El mapa dels Salesians en el món del 2017 es troba disponible en tres grandàries i està disponible per descarregar de forma gratuïta.