Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 22/10/2018

(SJD) La sisena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu engega el 25 d’octubre quan s’obriran inscripcions per les caminades de Barcelona, Mallorca i València. Enguany s’incorpora la ciutat valenciana a aquesta mobilització que anualment mou més de 15.000 participants i permet recaptar més de 400.000€ en favor de les persones en situació vulnerable. Gràcies a la Magic Line SJD ja s’han finançat més d’un centenar de projectes socials.

La caminada

La caminada ofereix recorreguts de diferents dificultats, el que permet la participació d’escoles, empreses, entitats, grups d’amics, familiars. A més, s’incorpora un recorregut apte per a persones amb mobilitat reduïda a cada ciutat.

 

La Magic Line SJD és una mobilització solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu. El punt culminant de la mobilització és una caminada per equips i no competitiva, un punt de trobada dels equips que quan s’inscriuen es posen un repte econòmic i durant els mesos previs a la caminada organitzen accions de captació de fons que acaben implicant milers de persones arreu del territori.

Des de l’organització es faciliten productes solidaris perquè els equips venguin al seu entorn per recaptar diners, així com es proposa que organitzin un Cafè Sant Joan de Déu la primera setmana de febrer, per tal de generar un punt àlgid de la mobilització solidària entorn la Magic Line SJD.

 

 

La mobilització. Jo sóc #magicliner

Equips d’escoles, d’empresa, d’esplais, amics, familiars... fan activitats solidàries per implicar el seu entorn. Més de 500 accions anuals arreu del territori que permeten sensibilitzar alhora que captar fons que es destinen íntegrament a projectes socials. Concerts, esmorzars, tornejos esportius, karaokes, sopars de nadal, paradetes de producte... la creativitat dels magicliners és infinita per assolir els seus reptes solidaris.

Amb l’etiqueta #magicliner es recullen les accions solidàries a les xarxes socials, així com a través del web de la Magic Line.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.