Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sant Joan de Déu) La Pedrera ha acollit l’acte de cloenda de la 4a edició d’aquesta mobilització solidària, que ha comptat amb la intervenció de Laia Ortiz, tinent d’alcalde i directora de l’àrea de drets socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Els 300.000 € recaptats a la Magic Line Barcelona 2017 es destinaran a finançar 24 projectes socials per millorar la qualitat de vida de centenars de persones que es troben en situació vulnerable. La Pedrera ha sigut l'escenari ideal per a presentar els projectes finançats i posar així punt final a més de cinc mesos d’accions solidàries organitzades pels 12.000 participants a la caminada del passat 5 de març.

24 projectes per millorar la situació dels més desfavorits 

Gràcies als col·laboradors i patrocinadors, el 100% dels fons aconseguits amb aquesta mobilització organitzada per Sant Joan de Déu es destinaran a projectes de 16 centres i entitats d’acció social, com el d’inserció integral de persones sense llar a través de pisos socials; teràpies complementàries que potencien la socialització i estabilitat clínica de persones amb trastorn mental; formacions per a cuidadors de persones amb dependència; programes d’acompanyament a l’emancipació per a joves extutelats; material i infraestructures per a centres mèdics de països en desenvolupament i estudis de recerca clínica per millorar l’atenció sanitària del futur.

Els 24 projectes finançats tenen l’objectiu comú d’incidir en la integració de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat: en situació de sense llar o dependència, amb trastorn mental o infants hospitalitzats. 

L’acte de cloenda, conduït pel periodista Enric Lucena, comptarà amb les intervencions de Laia Ortiz, tinent d’alcalde i directora de l’Àrea de drets socials de l’Ajuntament de Barcelona, i Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, i l’actuació musical d’Andrea Motis. Durant la vetllada s’atorgaran els ajuts als representants dels centres de Sant Joan de Déu amb projectes finançats i també a altres entitats de la ciutat que treballen atenent les persones en risc d’exclusió i a qui la Magic Line també ha volgut ajudar.