Vés al contingut
2 Catalunya Religió dt. 3/03/2020

(Solidaritat Sant Joan de Déu) La 7a edició de la Magic Line Sant Joan de Déu a Barcelona ha estat un èxit de participació amb gairebé 1.000 equips participants i 13.000 persones caminant per combatre la injustícia social i sensibilitzar sobre els col·lectius en situació vulnerable.

Més 13.000 persones, entre voluntaris, voluntàries i els 982 equips d'escoles, entitats i empreses han fet possible una Magic Line que ha aconseguit rècord de participació i també de captació: s’ha superat la de l'any passat i es queden a les portes dels 400.000 €.

Aquesta edició també ha estat molt especial perquè ha estat més inclusiva que mai: amb el nou recorregut de 2 quilòmetres, moltes persones han pogut viure la Magic Line i omplir-la de més històries d'esforç i de superació. Això va ser motiu ahir per tot Barcelona, ​​especialment al Castell de Montjuïc i la Plaça de la Catedral amb una festa. Va ser el punt final d'un camí ple de moments compartits al llarg de molts mesos, i que han portat molt lluny la mobilització.

En el fossat del castell de Montjuïc els equips participants han trobat una zona de pícnic amb espectacles culturals i, a l'arribada a la plaça de la Catedral de Barcelona, ​​els esperava 'Una plaça plena de gràcies' amb activitats i concerts a càrrec de Swing Maniacs, DJ Abadia, Xiula i Always Drinking Band per celebrar el final de la setena edició de la mobilització ciutadana de Sant Joan de Déu. També s'ha pogut participar en un taller per vestir les nines de la Magic Line a càrrec del grup de Dones Arpilleres de barri de de Congrés-Indians per realitzar un mural col·lectiu i veure l'exposició sobre salut mental, infància hospitalitzada, sensellarisme i dependència, fruit de l'intercanvi entre joves de diversos instituts i els nostres centres.

Durant el recorregut, els magicliners han gaudit d'animacions en tot moment. S'han trobat amb el grup pop rock EMMCA al Parc Ecològic de Bellvitge, a el grup de teatre solidari Somni'ts a la sortida de 15 km i la banda EMME d'Esplugues en els jardins de la maternitat. Al MNAC, han tocat els grups de música El Cantant del Greco, Johnny Bassy, ​​Manu Espanya i Esperança. I, al Castell de Montjuïc, els Kanaya Circ, Karaoke Band i un taller amb sessions de Maquillatge ML amb l'Escola Colors-Up.

La setena edició de la Magic Line ha estat un èxit gràcies a participants, usuaris, voluntariat, escoles, empreses i entitats col·laboradores, que van fer que la solidaritat i l'alegria caminessin per tot Barcelona per “transformar-ho tot!”.

Territori
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.