Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Jordi Llisterri –CR) “Nadal és la Paraula de la vida anunciada en el cor de la història. És la Paraula que Déu pronuncia en la que Ell mateix es compromet amb la humanitat. És la paraula que es fa carn, company de camí”. Així descrivia Lucía Caram el Misteri de l’encarnació en el pregó de Nadal a la Fundació Blanquerna.

Una lectura del Nadal que, com no podia ser d’altra manera per aquesta religiosa dominica de Manresa, aterrava en el compromís. “El poder es fa servei, el Topoderós es fa nadó” i “ens demana que fem el mateix: quan un opta pels més pobres i els més febles no és possible la neutralitat”. Per això, va definir el Nadal com “el temps de despertar, de la fe activa i del compromís”.

El pregó de la Fundació Blanquerna és un acte d’aquesta comunitat universitària que es fa cada any per Nadal i per Pasqua amb un convidat. També compta sempre amb una intervenció del Cor Blanquerna format per estudiants, docents i personal de la casa. El pregó de Nadal de Lucía Caram, que es va fer dimecres passat a l’Auditori Cardenal Jubany, el podeu veure integrament en aquest vídeo.