Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) Aquest dijous, festa de Santa Teresa de Jesús, l’arquebisbe Joan Planellas ha beneït les instal·lacions del que serà la nova Llibreria de l’arquebisbat que com a novetat disposarà, gràcies a la col·laboració amb la Llibreria Claret, d’una plataforma en línia on poder fer les comandes que, posteriorment, es podran recollir a la mateixa Llibreria.

Després de més de dos anys sense aquest servei pastoral a l’arxidiòcesi s’ha cregut convenient i molt oportú encetar aquesta nova etapa de la llibreria que tindrà la seva seu a la casa de l’arquebisbat accedint-hi directament des del carrer, entre el Pla de Palau i el carrer de sant Pau.

La llibrera obrirà les seves portes al públic aquest proper dilluns, dia 19 d’octubre, amb un horari serà de dilluns a divendres, de les 10.00 a les 18.00 h, i els dissabtes de les 10.00 a les 13.30 h.

El senzill acte de benedicció de les instal·lacions ha comptat amb l’assistència del vicari general, Joaquim Fortuny; del canceller i moderador de la Cúria, Simó Gras, i els treballadors de l’arquebisbat.