Vés al contingut
Catalunya Religió

(Orde Hospitalari Sant Joan de Déu) La Llar Sant Joan de Déu de Manresa, gestionada per la Fundació Germà Tomàs Canet, pretén afavorir les oratòries de les persones ateses sense tenir en compte la religió practicant. Per aquest motiu, el centre, on es du a terme el programa de Protecció Internacional, ha posat en servei tres nous espais dedicats a la pregària, a la meditació interreligiosa i el silenci. Es tracta de l''Espai de silenci', pensat perquè tant les persones ateses com professionals i voluntaris del centre puguin practicar la seva fe, sense tenir en compte la seva religió.

En l'acte inaugural de l''Espai de silenci', celebrat fa unes setmanes, es va comptar amb la presència i participació del germà Juan Esparza, de la comunitat de Germans de Sant Joan de Déu a Manresa, que va ser la persona encarregada de donar la benvinguda i presentar l'espai. També van intervenir Ana M. Prats, directora de la FGTC, i Esteban Galliera, psicòleg i responsable del Servei d'Atenció Espiritual i Religiós de la Llar Sant Joan de Déu. Seguidament, es van llegir quatre pregàries de tradicions cristianes i islàmiques.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.