Vés al contingut
Catalunya Religió dg. 31/07/2022
sagrada-familia

Sagrada Família d'Urgell / Arquebisbat d'Urgell | L'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell ha escollit a Laura Garione com a nova superiora general. Així ho han decidit les 28 germanes que han participat al XXV Capítol General que ha tingut lloc al Convent de la Punxa de la Seu d'Urgell del 10 al 25 de juliol sota el lema 'Vida per a una fraternitat sense fronteres'. 

El Capítol, que ha comptat amb la representació dels 11 països en els que està present l'Institut, també ha escollit el nou consell general. Aquest està format per la vicària general, Aida López, i les conselleres generals Verónica Mejía, Victoria Bertrán, Isabel Albillos i Maria Lourdes Romero

"Demanem que Déu acompanyi les nostres germanes i les il·lumini amb la llum del seu esperit". Amb aquestes paraules, des de l'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell, preguen perquè el nou consell general sigui, com la beata Anna Maria Janer, "mare i germana de tots".

El XXV Capítol s'ha preparat des de fa mesos i, en aquests dies, s'han dut a terme deliberacions sobre el seu carisma, els desafiaments pastorals i els discerniments que calen "per secundar allò que l'esperit els vulgui anar indicant", expliquen. 

L'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, també s'ha fet present durant la celebració del Capítol. En el seu inici, va celebrar una eucaristia a la capella de la residència de la Sagrada Família de la Seu d'Urgell. En la seva homilia, Vives va posar en relleu el valor sinodal del Capítol que es disposaven a celebrar. 

Al Convent de la Punxa hi ha la Casa Mare de la Sagrada Família d'Urgell on hi ha el sepulcre de la beata Anna Maria Janer. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.