Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) El Monestir de Montserrat acollirà, del 12 al 17 de juliol, la segona edició d’un Curs d’Orgue adreçat específicament a estudiants o a organistes de Grau mitjà o superior, que impartirà el professor d’Improvisació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i organista de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, Juan de la Rubia.

Les matèries que tractaran són: Repertori, Anàlisi musical, Improvisació i Tècnica. L’allotjament serà a l’hostatgeria del Monestir. Les places són limitades. Dilluns 12 de juliol, a les 19.30h, tindrà lloc el concert inaugural del curs, a càrrec del professor Juan de la Rubia, a la Basílica de Santa Maria de Montserrat. L’entrada serà lliure.

El coordinador del curs és el germà Ramon Oranias i es pot obtenir més informació i fer les inscripcions contactant amb M. Dolors Casanovas (mdcasanovas51@gmail.com).

El Curs d’Orgue a Montserrat s’ofereix a tots els organistes de la península, gràcies al patrocini del Monestir i de la Fundació Abadia de Montserrat 2025.