Vés al contingut
Catalunya Religió
certamen-maria-2023-1
Fotografia: Bisbat de Lleida.
Galeria d'imatges

Bisbat de Lleida El jurat del Certamen Literari Marià, convocat per l'Acadèmia Mariana de Lleida, ha decidit atorgar el premi Flor Natural del concurs que enguany se celebra en honor a la Mare de Déu de la Soledat a Juan de Pano pel seu poema Y te quedaste sola. Aquest premi, dotat amb 800 euros, s'atorga a la millor poesia en llengua catalana o castellana i el jurat ha valorat que a l'obra de De Pano s'hi aprecia "una veu lírica que s'expressa amb finor i on ressonen els harmònics de la millor tradició literària castellana".

El premi de la Congregació de la Puríssima Sang, dotat amb 500 euros ha estat per a sor Maria Victoria Treviño, clarissa del convent del santuari del Sant Crist de Balaguer pel poema ¿A dónde vas, reina mía? (Contemplación de Viernes Santo.

Els guardons de la Paeria i de l'IEI han estat per a Maria del Carmen Mor i Lluís Coll, respectivament. També s'ha reconegut el treball de Lázaro Domínguez i de David Llorens en els premis que atorga la Congregació de Missioneres Esclaves de l'Immaculat Cor de Maria i la Pontifícia i Reial Acadèmia Bibliogràfico Mariana de Lleida.

Els premis es lliuraran el pròxim diumenge, 1 d'octubre, en un acte que se celebrarà al paranimf de l'Acadèmia Mariana a partir de les 19 hores.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.