×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Joventut Obrera Cristiana) La JOC convoca, un any més, la Festa de l'Acció. Una trobada en què la joventut del moviment celebra i reivindica la feina feta durant el curs al voltant de la campanya, que enguany respon al tema de les discriminacions sota el lema: “Joventut que lluita, joventut que es dignifica. #DignitatContraLaPrecarietat”.

Durant aquest curs la JOC ha centrat la seva mirada i acció en la situació dels joves que no gaudeixen d’unes condicions de vida dignes en diferents aspectes (relacions interpersonals, implicació al barri, salut mental, accés a un habitatge...). Com a moviment pretén conscienciar la gent dels seus entorns de les realitats dels joves, fer xarxa amb altres entitats del barri i treballar conjuntament per ajudar a millorar la seva situació, tot manifestant la seva disconformitat envers la realitat que s’està vivint.

La Festa de l'Acció, entesa com un espai de sensibilització i d’informació, creat i dinamitzat per joves, se celebrarà el proper dissabte 11 de maig a la Plaça Roja de la Ciutat Meridiana i té tres objectius generals: donar a conèixer les accions dutes per les cinc federacions al territori català; ser un moment de formació i sensibilització al voltant de la realitat dels joves i, per últim, reivindicar a través d'un acte simbòlic el rebuig als desnonaments, una problemàtica freqüent a Ciutat Meridiana.

La programació de la Festa és: 17:30: Mostra d’entitats de Nou Barris; 18:45: racons formatius de propostes i iniciatives que dignifiquen la realitat dels i les joves; 20:00h: Acte reivindicatiu i lectura del manifest; 21h: sopar de germanor i 22.00h: concert jove.