×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sagrada Família) S’enceta el període d’inscripció per participar en el sorteig de 30.000 entrades gratuïtes que la Sagrada Família posa a disposició dels ciutadans amb motiu de les Jornades Portes Obertes, que tindran lloc els propers 21, 22 i 23 de setembre. Durant aquests tres dies, els afortunats podran conèixer de primera mà quina ha estat l’evolució de les obres en els darrers mesos i descobrir les fites més importants del futur de la Basílica. La novetat d'aquest any serà la visita a l'espai interior de la torre de Jesucrist, fins ara no oberta al públic. 

Com aconseguir l'entrada

Tothom qui vulgui aconseguir entrades podrà fer la seva inscripció fins al 17 de setembre, dia en què es farà el sorteig i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors. Els afortunats rebran un correu electrònic amb quatre entrades no nominals durant els dies 17 i 18 de setembre. Les entrades es podran cedir o regalar a altres persones, però queda totalment prohibida la seva venda.

Els participants del sorteig hauran de triar entre dues franges horàries disponibles: de les 15.30 a les 18.15 h, o bé de les 18.30 a les 21.15 h. L’hora concreta d’accés es determinarà en el sorteig, tot i que sempre estarà dins de la franja seleccionada.

Descobrir l’interior de la torre de Jesucrist

Com a novetat d’enguany, el visitant podrà veure en exclusiva com serà l’interior de la futura torre de Jesucrist, eix central de la Sagrada família i de les Jornades de Portes Obertes aquest 2018. També serà possible conèixer el procés de finalització del frontó de la façana de la Passió i donar un cop d’ull als primers esbossos del projecte dels terminals de les torres dels Evangelistes, fidels als escrits originals d’Antoni Gaudí. I és que els arquitectes, els artesans i tothom qui ha contribuït a aixecar i fer possible el temple durant tots aquests anys són hereus de Gaudí. I com ells, la ciutadania.